SLAA

SLAA

SLAAcast

SLAAcast is het audiokanaal van SLAA. Momenteel maken we De Poëziepodcast met Daan Doesborgh en zijn de eerste drie afleveringen van onze nieuwe podcast Het essay te beluisteren, gepresenteerd door Roos van Rijswijk. In onze eerste internationale podcast, Current Literary Affairs, praten we met schrijvers van over de hele wereld (i.s.m. Read My World). Ontdek Nederlandse debutanten bij Schrijf me!, audio op basis van het liveprogramma. We maakten daarnaast Voor de liefste  seizoen 1 met de Hermitage en seizoen 2 met VPRO Boekengids en werkten mee aan de audioserie De Dagdelen, die ontstaan is tijdens Het Kamp van Op de Schans in samenwerking met Into the Great Wide Open. Je kunt ook luisteren naar de Noorderwoordmonoloog en Babs’ Woordsalon – De podcast. Eerder maakten we verschillende audioreeksen, waaronder: Radio SLAA, RE: Rosa Luxemburg, ELMA, Rocky Alex (dat in Ondercast verscheen) en Castduinen (i.s.m. Maarten Westerveen). Hieronder vind je de nieuwste podcastafleveringen van SLAAcast.

Recente audio van SLAA

Voor de liefste

De Poëziepodcast

ELMA

RE: Rosa Luxemburg

Maarten van der Graaff

RE: Rosa Luxemburg aflevering 3 - coming soon

In RE: Rosa Luxemburg schrijven vier schrijvers Rosa Luxemburg een brief terug. In aflevering 3 een brief over politiek door Maarten van der Graaff.

Miek Zwamborn

RE: Rosa Luxemburg aflevering 4 - coming soon

In RE: Rosa Luxemburg schrijven vier schrijvers Rosa Luxemburg een brief terug. In aflevering 4 een brief over natuur door Miek Zwamborn.

Edna Azulay

RE: Rosa Luxemburg aflevering 5 - coming soon

In RE: Rosa Luxemburg schrijven vier schrijvers Rosa Luxemburg een brief terug. In aflevering 5 een brief over vriendschap door Edna Azulay.

Het Poëziebulletin

Castduinen