SLAA

SLAA

Het (voorlopig) laatste Poëziebulletin: #8

Het (voorlopig) laatste Poëziebulletin: #8

Er komt een einde aan acht weken van poëzie&isolatie. Met het versoepelen van de maatregelen denkt Daan dat we de corona-lockdown voorlopig wel kunnen volhouden zonder onze wekelijks portie poëzie. Mocht het in de toekomst nodig zijn om als samenleving opnieuw een paar stappen terug te doen, dan sluiten we niet uit dat er een tweede seizoen van Het Poëziebulletin komt. Tot die tijd gaat vanaf maandag 18 mei het gebruikelijke schema van de Poëziepodcast weer in. In deze aflevering spreekt Daan, op ruim 1.5 meter afstand, met dichter Anneke Brassinga. Abonneer je op De Poëziepodcast om als eerst te luisteren!

Maar tot die tijd: het (voorlopig) laatste Poëziebulletin. Met daarin voordrachten van Delphine Lecompte, Marc van Holst (inclusief Mental Theo!), Carmien Michels, Mark Boog, Lex Doesborgh, Roelof ten Napel en Anne Vegter. Ze lezen gedichten van Anneke Brassinga, Kate Tempest, Mark Boog (ongepubliceerd), Delphine Lecompte, Friedrich Hölderlin, Hadewijch en Anne Vegter (ongepubliceerd).

Mocht je Daan willen bedanken voor zijn tomeloze inzet de afgelopen acht weken: dat kan! Mail naar poeziepodcast@gmail.com en beoordeel onze podcast in je podcastapp.

Het Poëziebulletin en De Poëziepodcast zijn allebei te beluisteren in je favoriete podcastapp.