SLAA

SLAA

Castduinen: Bonne Reijn

Maarten Westerveen

Castduinen: Bonne Reijn

Maarten Westerveen

In aflevering zeven is Maarten Westerveen thuis bij mode-ontwerper, stylist, art director en galeriehouder Bonne Reijn van Bonne Suits. Luister via Soundcloud, iTunes of Stitcher.

Meer info over Bonne Reijn en Bonnesuits via www.bonnelife.com

Tijdens Castduinen grasduinen we door de boekenkast en levens van schrijvers, kunstenaars en andere lezers. Castduinen wordt gemaakt door Maarten Westerveen (redacteur Echt Gebeurd) en SLAA en is onderdeel van SLAAcast.

Boeken en schrijvers door Bonne genoemd:
Dune – Frank Herbert
De mogelijkheid van een eiland – Michel Houellebecq
Underground Railroad – Colson Whitehead
Siddharta – Herman Hesse
Narzis en Goldmund – Herman Hesse

 

Bonne Reijn raakte door de jaren heen teleurgesteld in de massaproductie in de mode. Zo begon zijn zoektocht naar kleding voor iedere gelegenheid, sekse, maat en leeftijd. Iets dat aansloot bij welke levensstijl dan ook en met een duurzaam karakter. Het resulteerde in een pak, gebaseerd op een boerenpak dat hij zelf ooit ergens vond en met veel plezier droeg. Zijn eerste Bonne Suits in 2014, bestaande uit een jasje en een broek in de kleuren zwart of wit, waren in no-time uitverkocht. Sindsdien brengt hij regelmatig het ‘poor man’s suit’ in nieuwe kleuren en materialen uit, die elke keer in beperkte oplage verkrijgbaar zijn in de maten XXXS tot XL. Naast het runnen van zijn label Bonne, werkt Bonne Reijn als stylist en art-director en het schijnt dat hij tevens geen onverdienstelijke DJ is.