SLAA

SLAA

LOWLANDS 2021: Babs’ Woordsalon #HITTE

LOWLANDS 2021: Babs’ Woordsalon #HITTE

zo 1 augustus 2021
Lowlands, Biddinghuizen

Helaas kan Lowlands dit jaar niet doorgaan, dus komt dit programma te vervallen. Je kunt wel alvast uitkijken naar Babs’ Woordsalon: De podcast en Babs’ Woordsalon in Podium Mozaïek op 22 september.

MET: MARJOLIJN VAN HEEMSTRA / MICHELLE DAVID / LEMUEL DE GRAAV / GILLES VAN DER LOO / ROZIENA SALIHU / MIRTE HARTLAND / BABS GONS

Babs’ Woordsalon krijgt het buitengewoon warm op Lowlands. In deze literaire jamsessie komen performers uit verschillende nesten samen: van spoken word-artiesten en schrijvers tot songwriters en dichters. Ze worden ontvangen door gastvrouw Babs Gons en muzikale host Mirte Hartland om het te hebben over het thema HITTE. Het is immers hartje zomer, broeierig, tijd voor liefde, veel te warme tenten, opvliegers en verhitte discussies. En intussen wordt het ook steeds warmer op aarde.

Foto: Jean van Lingen

De regie van Babs’ Woordsalon ligt in handen van Mike van Wetten. Babs’ Woordsalon is een productie van de SLAA wordt mede mogelijk gemaakt door het Nederlands Letterenfonds en het Lirafonds.