SLAA

SLAA

Babs’ Woordsalon #LIJF met o.a. Munganyende Hélène Christelle en Thomas Möhlmann

Babs’ Woordsalon #LIJF met o.a. Munganyende Hélène Christelle en Thomas Möhlmann

Babs Gons, Mirte Hartland, Thomas Möhlmann

wo 22 september 2021
20:30
Podium Mozaïek

Hoofd, schouders, knie en teen, knie en teen. Tanden, handen, huid en haar. Vetrolletje hier, rimpel daar. We hebben allemaal een lijf. Een lijf met voeten die ons overal naartoe brengen, of een lijf met handen die een rolstoel besturen. Een brein dat boeken leest, handen die kinderen verzorgen. We staan er niet vaak bij stil wat dit lijf allemaal kan. Maar al te vaak vinden we het lijf te dik, dun, groot of klein. Soms doet het lijf pijn, het jeukt, lekt en bevlekt. We breken een been, een hart. En het lijf heelt en laat littekens achter. In deze editie van Babs’ Woordsalon wordt een ode gebracht aan het lichaam.

In deze literaire jamsessie komen performers uit verschillende nesten samen: van spoken word-artiesten en schrijvers tot songwriters en dichters. Babs Gons verwelkomt samen met muzikale host Mirte Hartland onze gasten Munganyende Hélène Christelle, Thomas Möhlmann, Eva van Manen, Benzo Karim en Stella Bergsma. Kom op 22 september naar Babs’ Woordsalon #LIJF in Podium Mozaïek.

Foto: Jean van Lingen

De regie van Babs’ Woordsalon ligt in handen van Mike van Wetten. Babs’ Woordsalon is een productie van de SLAA wordt mede mogelijk gemaakt door het Nederlands Letterenfonds en het Lirafonds.