SLAA

SLAA

Noorderwoord met Sanneke van Hassel en Jeffrey Spalburg

Noorderwoord met Sanneke van Hassel en Jeffrey Spalburg

Lamyn Belgaroui, Sanneke van Hassel, Jeffrey Spalburg, Christine Otten

Noorderwoord is een literair evenement met de gezelligheid en diversiteit waar stadsdeel Noord bekend om staat. Een evenement waar iedereen elkaar begroet: jong, oud, schrijver, muzikant, Noord-bewoner, niet Noord-bewoner. Pak ook een stoel en schuif aan!

De volgende editie van Noorderwoord staat gepland op woensdag 20 november 2024.

Op de line-up staan dit keer schrijver Sanneke van Hassel en cabaretier en schrijver Jeffrey Spalburg. Noorderwoordmonoloog gaat deze keer over Ibrahim Selman. De monoloog wordt geschreven door Rebekka Bremmer en opgevoerd door acteur Ali Çifteci. Natuurlijk kun je ook luisteren naar de bijdragen van huisdichter Lamyn en huisband Trio Lampe. Boekhandel Over het water is aanwezig met een boekentafel en geeft boekentips!

Zoals altijd is de presentatie in de handen van schrijver en Noordbewoner Christine Otten. Christine Otten brak door in 2004 met de grote roman De laatste dichters die genomineerd werd voor de Libris Literatuur Prijs, bewerkt voor theater en is vertaald in het Engels. Dit jaar verscheen haar roman Als ik je eenmaal mijn verhaal heb verteld.

Programma van SLAA & Christine Otten
Onder redactie van Christine Otten en SLAA.

//Foto’s: