SLAA

SLAA

De Blauwe Maandag

Daan Doesborgh, Joost Oomen

De Blauwe Maandag

Daan Doesborgh, Joost Oomen

Happy Blue Monday! Maandag 17 januari is zogenaamd de meest depressieve dag van het jaar. Maar niet voor ons. Op deze dag verheffen we samen de poëzie van het alledaagse eenmalig tot headlines. Bestel tot en met 18 januari (zolang de voorraad strekt) de tweede gratis editie van De Blauwe Maandag, een krant speciaal gemaakt voor deze donkere dag.

SLAA werkte mee aan dit prachtige blad gevuld met columns, reportages, kunst en gedichten die een positieve en hoopvolle draai aan het dagelijks leven geven. Onder andere een vrolijke brief door Joost Oomen aan de Orinocodolfijn uit zijn roman (die hij eerder voorlas bij Schrijf me!), een poëtisch verhaal door Edna Azulay en een selectie hoopvolle gedichten door Daan Doesborgh.

Hoop is er om te delen. Daarom kun je De Blauwe Maandag alleen bestellen voor iemand anders. Ken je iemand die een dosis verwondering kan gebruiken? Bestel vandaag nog een krant en laat weten dat je aan diegene denkt! De krant is gratis, jij betaalt enkel de bezorg- en handling-kosten. Ga snel naar deblauwemaandag.nl

De Blauwe Maandag is een initiatief van illustrator Joost Stokhof en ontwerper Bas Koopmans.