SLAA

SLAA

Noorderwoordmonoloog met Piet Brandenburger

Renée van Marissing, Christine Otten

Noorderwoordmonoloog met Piet Brandenburger

Renée van Marissing, Christine Otten

 

Acteur Hamda Belgaroui speelt de Noorderwoordmonoloog over Piet Brandenburger. De tekst is geschreven door Renée van Marissing. De monoloog is live opgenomen tijdens het programma Noorderwoord op 24 november 2021 in Het Zonnehuis. De podcast wordt door Christine Otten gepresenteerd en muzikaal omlijst door huisband Trio Lampe.

De Noorderwoordmonoloog is een vast en vertrouwd onderdeel van Noorderwoord. De monoloog gaat over een bekende of onbekende Noorderling, wordt geschreven door een theatermaker en opgevoerd door een acteur.

Hamda Belgaroui

Noorderwoord is een programma van SLAA & Christine Otten. De Noorderwoordmonoloog is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van Piet Brandenburger, Hamda Belgaroui, Renée van Marissing, Christine Otten, Trio Lampe, Sarah Stoffelsen, Saskia Lous en Anouke de Groot. De audioproductie was in handen van Jasper Schonewille van Studio de Zoete Inval.

Volg Noorderwoord via slaa.nl/noorderwoord of schrijf je in voor de nieuwsbrief van SLAA als je als eerste op de hoogte wil zijn.

De Noorderwoordmonoloog is te horen via SLAAcast in alle reguliere podcastapps, of via SoundCloud.