SLAA

SLAA

Noorderwoordmonoloog met Loes Luca

Christine Otten

Noorderwoordmonoloog met Loes Luca

Christine Otten

 

Actrice Loes Luca speelt de Noorderwoordmonoloog over Benthe Knipmeijer, van kapsalon Magnifique aan het Zonneplein in Tuindorp Oostzaan. De tekst is geschreven door Christine Otten. De monoloog is live opgenomen tijdens het programma Noorderwoord op 24 november 2021 in Het Zonnehuis. De podcast wordt door Christine Otten gepresenteerd en muzikaal omlijst door huisband Trio Lampe.

De Noorderwoordmonoloog is een vast en vertrouwd onderdeel van Noorderwoord. De monoloog gaat over een bekende of onbekende Noorderling, wordt geschreven door een theatermaker en opgevoerd door een acteur.

Noorderwoord is een programma van SLAA & Christine Otten. De Noorderwoordmonoloog is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van Loes Luca, Christine Otten, Benthe Knipmeijer, Trio Lampe, Sarah Stoffelsen, Saskia Lous en Anouke de Groot. De audioproductie was in handen van Jasper Schonewille van Studio de Zoete Inval.

Volg Noorderwoord via slaa.nl/noorderwoord of schrijf je in voor de nieuwsbrief van SLAA als je als eerste op de hoogte wil zijn.

De Noorderwoordmonoloog is te horen via SLAAcast in alle reguliere podcastapps, of via SoundCloud.