SLAA

SLAA

Schrijf me! S1.2 Joost Oomen

Joost Oomen, Roos van Rijswijk

Schrijf me! S1.2 Joost Oomen

Joost Oomen, Roos van Rijswijk

In Schrijf me! leer je debutanten en hun verhaal kennen, zonder dat je hun boek hoeft te hebben gelezen. Schrijvers van de nieuwste lichting schrijven een persoonlijke brief aan een personage uit hun debuutroman en praten over hun verhaal en hun toekomstplannen. Je hoort meer over de zeer verschillende romans, die je na het luisteren natuurlijk allemaal wilt lezen! Met in het eerste seizoen: Sholeh Rezazadeh, Joost Oomen en Valentijn Hoogenkamp.
Schrijf me! werd live opgenomen in Sexyland World in Amsterdam en gepresenteerd door Roos van Rijswijk.

In aflevering 2 hoor je eerst een paar fragmenten uit Het perenlied en daarna de lyrische brief van Joost Oomen aan de Orinokodolfijn uit het boek.

Joost Oomen (1990) is dichter, schrijver, theatermaker en drummer. Hij trad op van Pisa tot Parijs en van Lowlands tot Oerol. De Volkskrant riep hem uit tot het literaire talent van 2021. Vorig jaar verscheen zijn lovend besproken debuutroman Het Perenlied en sinds september is hij vaste columnist voor de Leeuwarder Courant en het Dagblad van het Noorden. Hij werd derde bij de kennisquiz De Slimste Mens. Inmiddels is ook zijn boek Visjes verschenen.

Je kunt Schrijf me! binnenkort weer live zien! Op 20 april 2022 staan vier nieuwe debutanten op het podium in het Volkshotel. Met deze keer Sarah Neutkens, Marion Bruinenberg, Tatjana Almuli en Shula Tas. Meer info en kaartjes via slaa.nl.

Schrijf me! is een programma van Stichting Literaire Activiteiten Amsterdam (SLAA).

Audioproductie: Jasper Schonewille
Fotografie: Marieke de Graaff
Muziek: Winter Surfer 130Bpm D door Chiras Konstantines / Christoforos Sarvanidis, Songs To Your Eyes Publishing