SLAA

SLAA

Babs’ Woordsalon #AFSCHEID (de laatste!)

Babs’ Woordsalon #AFSCHEID (de laatste!)

Babs Gons, Mirte Hartland

wo 14 september 2022
20:15
De Kleine Komedie

Het is de laatste. De finale. Het #Afscheid. En daar gaat het dan ook over. Wegen die zich scheiden en weer kruizen. Een extra lange omhelzing. Misschien wel de laatste. Die laatste zin die je nooit meer vergeet. Een vriendschap die langzaam verdwijnt en waarvan je pas na jaren denkt: wanneer was het voorbij? Waarschijnlijk was het afscheid wederzijds. Maar wanneer weet je of iets echt voor het laatst was? We nemen afscheid van een versie van onszelf, een geliefde, een vriend die naar het buitenland vertrekt. Nog een laatste zwaai bij de poortjes van de douane. We laten los. Met bloemen en gedichten. De dood. Het immense verdriet. En soms ook het vrolijk loslaten van iets dat je niet meer dient. Een gebroken hart – misschien is het beter zo. We vertrekken met knallend vuurwerk of de stille trom. Tijdens deze voorlopig laatste editie van Babs’ Woordsalon over afscheid zeggen we vaarwel, goede reis, tot nooit meer ziens. We reisden van Nowhere naar Oerol en de Melkweg, via Podium Mozaiek naar de Schuur en eindigen na vier jaar met een lach en een traan in de Kleine Komedie. Om daar afscheid van jullie te nemen. So long, farewell, auf Wiedersehen, goodbye.

In de muzikale woordrevue Babs’ Woordsalon komen performers uit verschillende nesten samen: van spoken word-artiesten en schrijvers tot songwriters en dichters. De gasten worden ontvangen door gastvrouw Babs Gons en muzikale host Mirte Hartland om het te hebben over het thema AFSCHEID. Dit is voorlopig de laatste editie van Babs’ Woordsalon, dus mis ‘m niet!

De regie van Babs’ Woordsalon ligt in handen van Mike van Wetten. Babs’ Woordsalon is een productie van de SLAA wordt mede mogelijk gemaakt door het Nederlands Letterenfonds en het Lirafonds.