SLAA

SLAA

Bijlmer Boekt! met o.a. Gerson Main en Noraly Beyer

Met o.a. Gerson Main, Rellie Telg, Noraly Beyer en Mensje van Keulen

Bijlmer Boekt! met o.a. Gerson Main en Noraly Beyer

Met o.a. Gerson Main, Rellie Telg, Noraly Beyer en Mensje van Keulen

Gerson Main, Christine Otten

di 15 mei 2018
20:00 uur
Bijlmer Parktheater

Bijlmer Boekt! is een avondvullend programma vol literatuur, muziek en feest in Amsterdam-Zuidoost. Bij Bijlmer Boekt! wordt gestreefd naar een line-up waarbij verschillende culturen worden verbonden, waarin plaats is voor gevestigd én opkomend talent en waarin de focus ligt op het verhaal in de breedste zin van het woord.

Met: Gerson Main, Rellie Telg, Noraly Beyer, Mensje van Keulen, Pablo Nahar en de winnaar van de Bijlmer Schrijft! Literatuurprijs voor jongeren.

Bijlmer Boekt! is een programma van SLAA, het Bijlmer Parktheater en Christine Otten en wordt mede mogelijk gemaakt door het Nederlands Letterenfonds.

Dichters die dromen van een publiek, stiekeme verhalenschrijvers die nooit hun teksten laten lezen, rappers en spoken-wordartiesten die klaar zijn voor de volgende stap: voor wie schrijven een passie is, is er nu de Bijlmer Schrijft! Literatuurprijs voor jongeren van 16 tot 21 jaar.

Een vakjury beoordeelt alle inzendingen en maakt een selectie. De schrijvers van de geselecteerde verhalen worden uitgenodigd voor literaire masterclasses door Jasper Henderson (redacteur Lebowski Publishers) en Dorothy Blokland op vrijdagmiddag 20 april in het Bijlmer Parktheater. De drie beste schrijvers/dichters/rappers treden op tijdens Bijlmer Boekt! op 15 mei, waarna de winnaar van Bijlmer Schrijft! bekend wordt gemaakt. De schrijver van het beste stuk wint een schrijfopleiding t.w.v. €1250 aan de Schrijversacademie!