SLAA

SLAA

Terug van weggeweest

Terug van weggeweest

De SLAA is terug van weggeweest! Na een uiterst verkwikkende vakantie en een paar goede stapels boeken zitten we vol energie en ideeën voor een prachtig nieuw seizoen. Benieuwd naar wat je te wachten staat? Lees verder voor de highlights.

Ook bij de SLAA pakken we graag de festivals mee. Als je dit jaar op Into The Great Wide Open bent kan je ons op zaterdag 6 september om 15 uur vinden op het Bospodium, samen met o.a. Typhoon, Vrouwkje Tuinman en Emma Curvers.

Op woensdag 10 september vindt een speciale Read My World-editie van Bijlmer Boekt! plaats, met onder meer de Saint Luciaanse schrijver en dichter Vladimir Lucien. Gedurende het weekend daarna, van 12 tot en met 14 september, houdt het Read My World Festival zelf huis in de Tolhuistuin. Wij zijn in hun programmering ruim vertegenwoordigd, met onder meer een speciale aflevering van West Words. Kijk voor alle programma’s op hun site.

De eerste week van oktober is boekpresentatieweek. Op 1 oktober is er een programma rond de nieuwe Jannah Loontjens, Misschien wel niet, terwijl we op 2 oktober een veelbelovende debutant van Uitgeverij Cossee presenteren.

Ook staat er een nieuwe Noorderwoord in de steigers. De line-up spreekt voor zich: Monic Hendrickx, Marja Pruis, Rayen Panday, Timen Jan Veenstra en Lamyn Belgaroui.

Uiteraard gaat er nog veel meer moois gebeuren dit najaar, dus zorg dat je onze site, Facebook en Twitter goed in de gaten houdt. Ook hebben we een hele leuke nieuwsbrief. En mocht je nu al weten onverzadigbaar te zijn op literair gebied, steun ons dan in ruil voor een fijne kortingspas.

Op naar een fantastisch boekenseizoen! Tot binnenkort!