SLAA

SLAA

Revue de Paré

Revue de Paré

2014-11-27 20:00:00

Revue de Paré brengt literatuur, kunst en cultuur naar Amsterdam Nieuw-West, een stadsdeel dat onontgonnen grond en multicultureel talent huisvest. Nadat SLAA in stadsdelen Zuidoost (Bijlmer Boekt!) en Noord (Noorderwoord) al succesvolle wijkprogramma’s heft opgezet, is er nu ook voor Nieuw-West een literaire programmereeks op maat. Revue de Paré zal worden gepresenteerd door Christine Otten, Asis Aynan en Meltem Halaceli.

Revue de Paré is een programma waarbij verhalen, poëzie en spoken word worden ingekleurd met theater, muziek en cabaret. In het programma is er ruimte voor zowel literaire en culturele tradities als vernieuwend materiaal. Gevestigde namen staan tegenover aanstormend talent.

Op 27 november 2014 vindt de eerste editie van Revue de Paré plaats in De Buurtzaak (Nieuw-West), met Özcan Akyol, Walter van den Berg, Meral Polat, Reint van den Brink, Jan Klug en Nisrine Mbarki.

Revue de Paré is een initiatief van stichting Samenwonen-Samenleven in samenwerking met stichting Agora Lettera, Kantlijn, Uitgeverij Jurgen Maas, stichting Khorshid en Stichting Literaire Activiteiten Amsterdam (SLAA).