SLAA

SLAA

Kampvuur

Kampvuur

2012-09-07 00:00:00

Literatuur en muziek op Into The Great Wide Open

Na een (hopelijk) fantastische try-out in de Tolhuistuin, beleeft de nieuwe serie Kampvuur vanavond haar officiële première tijdens Into The Great Wide Open. In het voorjaar van 2013 komen we weer terug naar de Tolhuistuin, met nieuwe namen, nieuwe teksten en nieuwe muziek.

De Tolhuistuin,Excelsior Recordings, Uitgeverij Atlas-Contact en SLAA slaan de handen ineen om in de serie Kampvuur te onderzoeken waar muziek en tekst elkaar kunnen vinden, hoe schrijvers en muzikanten elkaar kunnen inspireren en
beïnvloeden.

Tijdens Kampvuur worden telkens drie schrijvers en drie singer-songwriters aan elkaar gekoppeld. De afstand wordt stap voor stap verkleind: eerst maken ze al corresponderend kennis met elkaar en elkaars werk en als ze dat al kennen gaan ze direct naar de volgende stap: waar voelen ze verwantschap, waar vinden ze dat terug in elkaars werk?

Tijdens deze eerste editie worden muzikanten Anne Soldaat, awkward i en Kim Janssen gekoppeld aan schrijvers Maartje Wortel, Tsjêbbe Hettinga en Dirk van Weelden. Per duo gaan zij muzikaal en literair de dialoog aan in een intieme sfeer of bankjes met… een kampvuurtje. Dat alles tegen de achtergrond van een prachtig Vlielands festival.

Kaarten voor ITGWO zijn helaas uitverkocht. Als je een kaartje hebt, kijk dan op www.greatwideopen.nl voor alle praktische informatie.