SLAA

SLAA

Eten! Literatuur!

Eten! Literatuur!

2012-06-18 20:00:00

Met: Kees ’t Hart, Frits Lambrechts, Gilles van der Loo, Hiske Versprille, de winnaar van de SLAA-verhalenwedstrijd en muziek van Fauvist.

Gerard Reve schreef over jus in De Avonden. Charlotte Mutsaers over vegetarisme in Koetsier Herfst. In De maagd Marino van Yves Petry gaat het om het eten van een ander mens. Eten in literaire werken is er niet alleen om de honger te stillen, maar ook om lust op te wekken, banden te smeden en gif door te mengen. En eten buiten literaire werken is als het goed is gewoon lekker.

Reden genoeg dus voor een avond met eten en literatuur! Gastheer van de avond is Kees ’t Hart. Frits Lambrechts leest op 18 juni voor uit de prachtige bundel Brutus heeft honger van Mathijs Deen. De band Fauvist zorgt voor muziek. Gilles van der Loo en Hiske Versprille dragen niet alleen voor uit nieuw werk, maar schotelen je (in samenwerking met de keuken van Lab111) ook nog iets lekkers voor. En, last but not least, leest de winnaar van de SLAA-verhalenwedstrijd het winnende verhaal over eten voor!

Na afloop een borrel, om na te blussen.

Komt dat proeven!

Kaarten zijn € 10 / € 8 (CJP en Stadspas) / € 5 (student). Kaarten kunnen worden besteld via info@slaa.nl of 020 6221165. Toegang is gratis voor SLAA-passe-partouthouders.