SLAA

SLAA

CoxTales

CoxTales

2013-06-03 20:30:00

De Molotov-editie. Presentatie: Arjen Lubach en/of Isolde Hallensleben. Met: Joris van Casteren, Edward van de Vendel, Thomas Heerma van Voss, Tim Kamps en Carolien Borgers

LET OP: COXTALES GOES MELKWEG: DEZE EDITIE VINDT PLAATS IN HET THEEHUIS BOVEN IN DE MELKWEG! AANMELDEN BIJ DE KASSA VANAF 20.30 UUR EN DAN KOMT ALLES GOED!

Deze jongste editie van CoxTales, de laatste van het seizoen, vindt plaats in het THEEHUIS van de MELKWEG, het is kortom nog bijzonderder dan anders! De line-up van deze editie is wat ons betreft zo fantastisch, zó explosief goed, dat we hem maar tot de Molotov-CoxTales-editie hebben gedoopt. Van valse bescheidenheid geen spoor op de CoxTalesredactie, zo merkt u al. Zoals gewoonlijk houden we die geweldige line-up hier nog even voor u verborgen, maar voor hetzelfde geld is er op Twitter alláng gelekt door die onverlaten van een Lubach of Linnaeus, dus kijkt u daar toch maar even als u al te nieuwsgierig bent. Voor hen die het vuur van verwachting dat nu ongetwijfeld in hen is opgelaaid (see what we did there?) wél onder controle kunnen houden: kom op 3 juni gewoon naar DE MELKWEG laat u ver(r)assen. Neemt allemaal uw aanstekers mee voor wat sfeerverlichting en dan zien we jullie daar. Hoi!