SLAA

SLAA

CoxTales

CoxTales

2012-09-02 16:00:00

Speciale Manuscripta-editie!

Hoera, CoxTales komt naar je toe deze zomer! Maar alleen als jij zondag 2 september op Manuscripta bent, want daar zijn wij ook. Dus eigenlijk moet jij alsnog naar ons toekomen, maar dan naar een andere locatie dan gebruikelijk. Maar toch! En afgezien van die andere, fabuleuze locatie die het Westergasterrein heet wordt het op meer vlakken een bijzondere editie.

Voor het eerst sinds máánden is ons illustere presentatorduo namelijk weer compleet! De trouwe CoxTalers weten nu natuurlijk al lang over wie we het hebben, maar we benoemen ze toch even: ten eerste is er Arjen Lubach, die dankzij zijn briljante bijdragen aan De Slimste Mens inmiddels een ware BN’er is. Hoogtepunten voor ons waren ‘Carbonoxide! … eh? Carbono – carbo…car! Karbonade!’ en ‘Eh, huh? Oh… Ecuador? Nee. Roemenië! Nee. Huh? He?!

Oh. Huh? STOP! Ik bedoel, PAS!!!’ En dan is er dus ook nog onze favoriete presentatrice met ADHD (Arjen weet inmiddels waar die afkorting voor staat, toch Arjen?), Isolde Hallensleben! Eigenlijk zouden we dus met deze enorm veelzijdige multitalenten de gehele show kunnen vullen, maar omdat Manuscripta dan iets met schrijvers is hebben we er daar ook maar een aantal van gevraagd. Welke schrijvers dat zijn zeggen we zoals gewoonlijk lekker niet, maar als je het écht wil weten kijk je maar op de site van Manuscripta, want zij zeggen het wel. Dus.​