SLAA

SLAA

Bijlmer Boekt!

Bijlmer Boekt!

2012-02-07 20:00:00

UITVERKOCHT!
De volgende editie is op dinsdag 8 mei. Medio april vindt u op deze website meer informatie.

Bijlmer Boekt! is varieté in de letterlijke zin van het woord: een gevarieerde avond met schrijvers, dichters, maar ook theatermakers,comedians, acteurs, zangers, rappers, muzikanten (m/v) in een avondvullend revue-achtig programma.

Het veelzijdige Amsterdam Zuid-Oost is een een broedplaats van (bekend en onbekend) talent op allerlei gebied: spoken word, rap, theater,comedy, dans, literatuur. Tijdens Bijlmer Boekt! worden werelden bij elkaargebracht, het brengt literatuur in de breedste en spannendste zin van het woord.

Bijlmer Boekt! is een initiatief van het Bijlmerparktheater en de SLAA, om literatuur op een nieuwe, spannende en cultureel diversere manier te presenteren.

Kaartverkoop geschiedt via het Bijlmer Parktheater. Reguliere kaartjes zijn € 10, kaartjes voor CJP-pashouders en 65-plussers € 7,50. Let op: voor slechts € 15 krijgt u niet alleen toegang tot het theater, maar wordt u daar tevens vanaf het Leidseplein per bus heen vervoerd. Tijdens deze busrit zorgen wij uiteraard voor passend entertainment.

Met dank aan het Nederlands Letterenfonds.