SLAA

SLAA

Bijlmer Boekt!

Bijlmer Boekt!

2012-09-18 20:00:00

Met: Huub van der Lubbe, Typhoon, Jeffrey Spalburg, Abdelkader Benali en Clarice Gargard. Presentatie: Christine Otten. Muziek: Pablo Nahar.

LET OP: In tegenstelling tot wat er op de flyer staat begint het programma om 20.00 uur. De bus vanaf De Balie vertrekt om 19.15 uur.

De ticketservice van het Bijlmerparktheater is tijdelijk offline, maar je kunt je kaarten telefonisch bestellen via: 020-3113933

Bijlmer Boekt! begint langzaamaan een begrip te worden in Zuid-Oost, en daarbuiten. De tweede editie, met onder meer Herman Koch, Ronelda S. Kamfer en Jetty Mathurin, was wederom uitverkocht en kon na afloop rekenen op hartverwarmende reacties van bezoekers. ​Na deze spectaculaire tweede editie is het 18 september alweer tijd voor de derde.

Bijlmer Boekt! 3 brengt u zanger en schrijver Huub van der Lubbe, rapper Typhoon, comedian Jeffrey Spalburg, schrijver Abdelkader Benali en spoken wordartist Clarice Gargard. De presentatie is als altijd in handen van initiatiefneemster en schrijfster Christine Otten en de muziek wordt wederom verzorgd door Pablo Nahar.
Uiteraard rijdt ook de Bijlmerbus weer. Hij vertrekt om 19.15 uur bij De Balie. Kaartjes voor zowel de bus (altijd een retourtje) als de voorstelling zijn verkrijgbaar bij het Bijlmer Parktheater. Mis het niet!