SLAA

SLAA

Bijlmer Boekt!

Bijlmer Boekt!

2013-02-05 20:00:00

Met: P.F. Thomése, Manoushka Breeveld, Babs Gons, Antoine de Kom en Carolien Borgers.
Presentatie: Christine Otten. Muziek: Pablo Nahar.

​Na het grote succes van het eerste seizoen met uitverkochte zalen, Boekt de Bijlmer in 2013 gewoon verder. En ook in het nieuwe jaar liegen de namen er niet om! Zo komen in het tweede seizoen o.a. Sabrina Starke, Jörgen Raymann en Raoul Heertje op bezoek bij Bijlmer Boekt!

Op dinsdag 5 februari gaat het nieuwe seizoen van start met schrijver P.F. Thomése, zangeres Manoushka Breeveld, schrijver Antoine de Kom, spoken wordartist Babs Gons en Mol (?) Carolien Borgers. Het belooft weer een mooie avond te worden, onder leiding en begeleiding van respectievelijk Christine Otten en Pablo Nahar.

Kaartverkoop geschiedt via het Bijlmer Parktheater en reserveren voor 5 februari is al mogelijk. Reguliere kaartjes zijn € 11, kaartjes voor CJP-pashouders en 65-plussers € 8,50. Let op: voor slechts € 16 krijgt u niet alleen toegang tot het theater, maar wordt u daar tevens vanaf het Leidseplein per bus heen vervoerd. Tijdens deze busrit zorgen wij uiteraard voor passend entertainment.

Bijlmer Boekt! is een initiatief van het Bijlmer Parktheater en de SLAA, om literatuur op een nieuwe, spannende en cultureel diversere manier te presenteren.