SLAA

SLAA

De Leestip van Soort Kill

De Leestip van Soort Kill

Soort Kill is onderdeel van SMIB, het hiphopcollectief uit Zuidoost dat onder meer muziek, kleding en tijdschriften maakt. Soort Kill is schrijver van het Smibanese Woordenboek, een fysieke documentatie van de taal die de artiesten binnen SMIB spreken. De tweede druk is inmiddels uitverkocht.

Klaarkomen als keuze
(Soort Kill)

Inmiddels al paar maanden word ik meerdere malen geconfronteerd met de term sexual transmutation. Deze handeling, want de vertaling van dit begrip zegt het al, gaat over het transmuteren van je seksuele energie. Wij mensjes hebben namelijk allemaal seksuele ‘scheppende energie’, waarvan negen van de tien mensen denken dat die er met regelmaat ‘uit moet’. We moeten neuken of masturberen! Want die shit moet er om de zoveel dagen uit, is het maatschappelijk geaccepteerde idee.

Sommigen, en met name mannen, denken zelfs dat het lichaam ons dwingt om ons zaad te lozen. Ik heb dit al als excuus gehoord bij vreemdgaande mannen, en ook ik dacht dat je om de zoveel dagen gewoon moet klaarkomen.

Maar deze hele sexual transmutation shit maakte me nieuwsgierig. Want volgens deze theorie blijkt dit dus precies niet de bedoeling te zijn. Door de seksuele energie, die in de vorm van sperma door je lichaam vloeit, écht door je lichaam te laten vloeien, in plaats van telkens te lozen, stimuleer je vitaliteit, creativiteit en helderheid in je dagelijks leven.

Basically word je over het algemeen een vruchtbaarder persoon. Die shit maakte zoveel sense dat ik er gelijk een boek erover kocht, en het eerste dat ik tegenkwam was het Handboek voor verlichte seks van David Deida. Ik heb al eens eerder een boek van hem gelezen, The Way of the Superior Man, wat ook een zeer inspirerend boek was, dus de keuze was snel gemaakt!

Voor ik verder ga eerst het volgende, even iets voor alle guys onder ons. Wist je dat klaarkomen een keuze is? Althans, kan zijn. En wist je dat er iets lekkerders is dan klaarkomen? Like, je kan verschillende soorten lichamelijke orgasmes bereiken tijdens de seks, en het mooie is dat je dan gewoon lekker door kan gaan.

Ik dacht eerst dat R&B-artiesten, die in hun nummers altijd met die ‘fucking you all night’ praatjes kwamen, de boel voor de gek hielden, maar die shit is blijkbaar echt mogelijk. Het heeft allemaal te maken met de beheersing van je seksuele energie door middel van je ademhaling. Deze shit ga je natuurlijk niet per direct onder controle krijgen, maar als je leeft met de right understanding van je body en je seksuele energie onder controle krijgt, is de seks die je nu hebt waarschijnlijk super lame. David Deida, de auteur van dit boek, is een internationale bestsellende schrijver die naast zijn schrijfkunsten een spiritueel leraar is. Als je jouw seksleven en, belangrijker, je geestelijke controle wilt verbeteren, moet je dit boek lezen!

Wat ik je nu alvast kan meegeven is STOP MET MASTURBEREN.

En voor alle jongeren onder ons, neem de tijd om seks te ontdekken!

Maar ik geef je bij dezen alvast mee dat zaadlozing een keuze hoort te zijn in plaats van een onvermijdelijk gebeuren. Ik denk ook dat we allemaal beter moeten begrijpen wat liefde is en wat seks is, want het idee binnen de westerse wereld is zo bekrompen. Dit boek zal hier vast een handje bij helpen. Het is een boek dat een goeie balans biedt tussen praktijk en theorie omtrent dit onderwerp en ik denk dat iedereen na het lezen zijn seksuele intenties gaat herzien.

Vroeger dacht ik dat tantraseks voor gekke mensen was die gewoon overdreven geil waren, maar inmiddels weet ik: tantraseks is praktisch verlichte seks.

Yo, all I can say is koop dit… man of vrouw, deel het met je partner, neem het serieus en kijk waar het jou (of in het geval van een vaste partner, jullie) naartoe brengt.

Want seks is a spiritual endeavour die je spiritueel tot verlichte hoogtes kan brengen.

Auteur: David Deida
Titel: Handboek voor verlichte seks: seksuele vaardigheden voor spirituele minnaars
Deze editie: 2014
Uitgever: Altamira
Tekst&beeld: Soort Kill&SLAA ©

De Leeslijst is een concept van SLAA. Iedere zomer vraagt SLAA schrijvers en artiesten naar hun favoriete boekentip. Op zoek naar leesinspiratie? Lees vanaf nu iedere week een boekentip op SLAA.nl.