SLAA

SLAA

Wat zit waar in de Tolhuistuin?

Wat zit waar in de Tolhuistuin?

De Tolhuistuin is de overkoepelende naam voor een zalencomplex (het Paviljoen), een aantal losstaande kantoorgebouwen (onder meer de Staalvilla, waar het kantoor van de SLAA in huist) en de eigenlijke tuin. Daarom geven we bij de locatievermelding van onze programma’s die in de Tolhuistuin plaatsvinden achter de hoofdlocatie altijd tussen haakjes weer in welke zaal u die avond welkom bent. De SLAA programmeert in de Tolhuistuin voornamelijk in de zalen die vetgedrukt zijn.

Alle zalen die zich in het Paviljoen bevinden (de IJ-zaal, de Tuinzaal, de Expozaal en de Grote Zaal) bereikt u via de hoofdingang van het Paviljoen. Deze bevindt zich aan de IJ-zijde van de Tolhuistuin; steek vanaf de pont linksaf over en u loopt er,  ná het passeren van de trap van restaurant THT en de fietsverhuur, tegenaan.

Het Tuinhuis bevindt zich in de tuin, die u kunt betreden via de ingang aan de Tolhuisweg; ga vanaf de pont rechtdoor de Buiksloterweg op (water aan de rechterkant), in de eerste bocht die u tegenkomt gaat u linksaf de Tolhuisweg op. De ingang van de tuin bevindt zich, ná de Staalvilla, aan uw linkerhand. Om het Tuinhuis te bereiken slaat u na de binnengaan van de tuin direct rechtsaf.

Zie hieronder ter illustratie de plattegrond van het hele complex.

Tot ziens in de Tolhuistuin!

plattegrond tht

Plattegrond: Lauranne van Grinsven