SLAA

SLAA

Verhuisbericht

Verhuisbericht

Na 31 jaar kantoor gehouden te hebben in De Balie verhuist SLAA per 1 januari 2014 naar de Staalvilla in de Tolhuistuin.

​In 1982 werden SLAA en De Balie samen opgericht om een politiek-maatschappelijke én literaire debatfunctie in de binnenstad van Amsterdam te gaan vervullen. Door de jaren heen hebben er veel veranderingen plaatsgevonden, zowel bij De Balie als bij de SLAA, maar de twee instellingen hebben altijd met veel plezier samengewerkt en zijn van plan dit voort te zetten.

De verhuizing naar de Tolhuistuin betekent voor de SLAA, naast een grotere werkruimte die in de toekomst ook als literaire ontmoetingsplek gebruikt zal worden, dat er artistiek een nieuwe koers wordt ingeslagen. Amsterdam-Noord is een broedplaats, er bruist van alles en in die storm aan energie ziet de SLAA ruimte voor nieuwe samenwerkingen en meer literair experiment: stof genoeg voor een mooie wisselwerking tussen de stad en de lezer. Vanzelfsprekend zal de SLAA, naast o.m. De Balie, De Melkweg, Podium Mozaïek, het Bijlmer Parktheater, De Rode Hoed, EYE filmmuseum, ook programma’s gaan maken in de Tolhuistuin zelf, zodra het paviljoen in 2014 opent. Daarnaast betekent deze verhuizing een meer organische samenwerking met het nieuwe literaire festival Read My World, dat jaarlijks in het tweede weekend van september in de Tolhuistuin plaatsvindt.

Ons nieuwe adres vanaf 1 januari 2014:

SLAA
Tolhuisweg 1
1031 CL Amsterdam
Tel: 020-6221165

De medewerkers van SLAA zien uit naar de toekomst in Noord!