SLAA

SLAA

Kampvuur: try-out

Kampvuur: try-out

2012-08-31 21:00:00

Speciale try-out voorafgaand aan Into The Great Wide Open! I.s.m. Tolhuistuin, Excelsior Recordings en Uitgeverij Atlas-Contact.

Reserveer je kaartje via publiciteit@tolhuistuin.nl
Op 8 september beleeft de nieuwe serie Kampvuur op Vlieland haar première tijdens Into The Great Wide Open. Voor wie nu al nieuwsgierig is of geen kaartje voor ITGWO heeft kunnen bemachtigen is er op 31 augustus een Kampvuur try-out in de Tolhuistuin, gewoon in Amsterdam. In het voorjaar van 2013 gaan we weer terug naar de Tolhuistuin, met nieuwe namen, nieuwe teksten en nieuwe muziek.

De Tolhuistuin, Excelsior Recordings, Uitgeverij Atlas-Contact en SLAA slaan de handen ineen om in de serie Kampvuur te onderzoeken waar muziek en tekst elkaar kunnen vinden, hoe schrijvers en muzikanten elkaar kunnen inspireren en beïnvloeden.

Tijdens Kampvuur worden telkens drie schrijvers en drie singer-songwriters aan elkaar gekoppeld. De afstand wordt stap voor stap verkleind: eerst maken ze al corresponderend kennis met elkaar en elkaars werk en als ze dat al kennen gaan ze direct naar de volgende stap: waar voelen ze verwantschap, waar vinden ze dat terug in elkaars werk?

Tijdens de try-out worden muzikanten awkward i en Kim Janssen gekoppeld aan schrijvers Tsjêbbe Hettinga, Renée van Marissing en Dirk van Weelden. Per duo gaan zij muzikaal en literair de dialoog aan in een intieme sfeer of bankjes met… een kampvuurtje.

De kassa in de Tolhuistuin gaat om 20 uur open, maar kaartjes kunnen ook worden gereserveerd en wel via publiciteit@tolhuistuin.nl. Gereserveerde kaartjes kunnen tot uiterlijk 20.30 worden opgehaald.