SLAA

SLAA

De Poëziepodcast: Kerstspecial 2021

De Poëziepodcast: Kerstspecial 2021

 

In een aflevering die even lang is als de treinreis naar zijn ouders gaat Daan Doesborgh met Nora van Arkel en vier thermosflessen glühwein in gesprek met Maxime Garcia Diaz, Anneke Brassinga, Simone Atangana Bekono, Olivier Willemsen, Nina Polak, Maartje Wortel en Johan Kuiper over Frank Keizer, Judith Herzberg, Max Verstappen, Wim Brands, Lucebert, Charlotte van den Broek en over kerst versus poëzie, kerstpoëzie en de overeenkomst tussen close-reading en complotdenken. Met bijzonder veel dank aan Sarah Stoffelsen.

De langste Poëziepodcast ooit! Een aflevering om de hele Kerst mee te doen, of in één ruk te luisteren in de intercity van Amsterdam naar Venlo. Namens Daan: hele fijne feestdagen, bedankt voor het luisteren in 2021, en graag tot volgend jaar. Luister De Poëziepodcast op SoundcloudiTunes of Spotify.

Daan Doesborgh (1988) is schrijver en presentator, en woont in Amsterdam. Hij is redacteur van Tirade en oud-redacteur van Propria Cures. In 2010 werd hij Nederlands Kampioen Poetry Slam. In samenwerking met de Stichting Literaire Activiteiten Amsterdam (SLAA) maakt hij de maandelijkse Poëziepodcast. Momenteel werkt hij aan zijn debuutroman, die zal verschijnen bij uitgeverij Van Oorschot.