SLAA

SLAA

Sponsors

Geldschieters, sponsors en fondsen van de SLAA zijn:

 

sponsors_logo_ga sponsors_logo_ambassade sponsors_logo_nlf sponsors_logo_harmoniesponsors_logo_vsb

evenaarslaatransparant schrijversacademieSchönfeld

 

De microsponsors van de SLAA zijn:

BrendaHRC overhetwaterslaatransparantlogo marjaduinslaatransparant

taggenbrocktransparant notebooksocietytransparant   uitgeverijjurgenmaaslogotrans

zakelijschrijvernlogotrans    vanhierlogotrans    firehoselogotrans minawitteman jasper biancasistermans editiologotrans ablogotrans edithvroon plantagelogotransparantMesscherpSchrijve1

 

Microsponsor, wat moet ik me daarbij voorstellen?
Veel instellingen en goede doelen krijgen bedragen van bedrijven en fondsen waarmee ze hun algemene doelstellingen kunnen bereiken. De SLAA ontvangt ook bedragen vanuit de gemeente, vanuit fondsen en van particulieren. Maar natuurlijk vinden we het ook fijn als bedrijven en bedrijfjes zich aan ons willen verbinden door een sponsoring naar draagkracht. Omdat wij geloven in de gedachte: vele kleintjes maken één grote, bedachten we bij de SLAA het fenomeen Microsponsor. Vanaf 50 euro per jaar ben je het al.

Dat is heel mooi, maar waar draag ik dan precies aan bij?
Voor onze vaste programmering ontvangt de SLAA geld van de gemeente Amsterdam. Hiervan maken we zo’n 30 programma’s per jaar voor de hele stad, samen met allerlei theaters en organisaties in de stad. Maar soms hebben we ideeën die te kostbaar zijn om uit de reguliere subsidie te bekostigen. Zo zouden we hier in Noord, waar we gevestigd zijn, heel graag een schrijverskamer willen inrichten, waar schrijvers rustig aan de laatste fase van hun boek of bundel kunnen werken. In de aanloop naar de daadwerkelijke publicatie van dit boek organiseren we samen met de schrijvers een exclusieve preview. Zo’n project is kostbaar, maar de macht van het getal werkt twee kanten op: wij hopen dat er 100 microsponsors te vinden zijn die dit een leuk plan vinden en daar graag hun naam en een kleine donatie aan verbinden.

Dat klinkt leuk, hoe meld ik me aan als microsponsor en wat is precies de afspraak?Aanmelden is heel simpel. Stuur een mailtje naar info@slaa.nl o.v.v. Microsponsor. Je krijgt van ons een contractje en we plaatsen je logo op onze site. Het spreekt voor zich dat we jullie geld sowieso voor een mooi doel bestemmen en dat je daar ook persoonlijk bericht van krijgt. Het spreekt voor zich dat we jullie oneindig dankbaar zijn voor jullie steun en vertrouwen en dat een grote groep kleine sponsors net dat verschil kan maken.

Voor vragen en opmerkingen kun je je te allen tijde wenden tot Daphne de Heer, daphnedeheer@slaa.nl