SLAA

SLAA

Wie is Louis Lehmann?

Wie is Louis Lehmann?

2014-11-12 20:00:00

Naar aanleiding van het verschijnen van een dubbeldik themanummer (164 pagina’s!) van literair tijdschrift De Parelduiker over schrijver en multitalent Louis Lehmann wordt een feestelijke avond over de markante schrijver georganiseerd. Een avond vol muziek, beeldfragmenten en poëzie in de Tuinzaal van de Tolhuistuin. Met onder meer: vertaler Erik Bindervoet, radiomaker Wim Noordhoek, auteur Charlotte Mutsaers, acteur Hugo Koolschijn, componist en pianist Guus Janssen en drummer en beeldend kunstenaar Han Bennink. De avond wordt gepresenteerd door Jasper Henderson.

Toegang voor Vrienden van De Parelduiker is vrij, voor abonnees en lezers van De Parelduiker op vertoon van het Lehmann-nummer 10 euro. De reguliere entreeprijs is 15 euro.

De avond wordt georganiseerd door De Parelduiker en de SLAA en mede mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van De Parelduiker, Uitgeverij Bas Lubberhuizen en uitgeverij De Bezige Bij.

Parelduiker_Lehmann

De avond omtrent Louis Lehmann vindt plaats in de Tuinzaal van de Tolhuistuin. De Tolhuistuin is pas sinds kort officieel geopend en daarom kunnen wij ons voorstellen dat u behoefte heeft aan een duidelijke plattegrond. Die is hier te vinden. De Tuinzaal staat in de legenda aangegeven met nummer 7.