SLAA

SLAA

West Words: Geit in blik

West Words: Geit in blik

0

Net als roti in blik zal Geit in Blik net wat anders smaken dan verwacht. Satire van de eerste orde!

West Words is een nieuw concept van de SLAA en Podium Mozaiek waarbij een multidisciplinair programma wordt gerealiseerd. Elke aflevering krijgt een schrijver vrij spel om een eigen voorstelling neer te zetten.

30 oktober is de aftrap van de eerste West Words in elkaar gezet door T. Martinus. Het wordt een avond over het politieke proces in Nederland. Met de verkiezingen achter de rug is de tijd van de formatie aangebroken. Formateurs gaan in stoffige kamers met de leiders van de partijen om de tafel.

In Geit in Blik, een voorstelling van T. Martinus, vindt dit proces niet in de achterkamertjes plaats maar vol in het zicht van het Nederlandse volk. Geit in Blik wordt een live talkshowprogramma met publiek in de zaal en twitteraars thuis op de bank.

Ook in het publiek is men druk bezig met de formatie. De Curaçaose Timothy en de Marokkaanse Nün zijn in het geheim een koppel en zijn samen naar de uitzending gekomen. In de zaal zit ook het Surinaams model Edwin, stoelenvuller die de lege plaatsen in het publiek voor de camera maskeert, hij zit naast de Pro Palestina Joodse Iris. En dan is er ook nog Chubato, de geit….

Concept: T. Martinus (winnaar Hollandse Nieuwe Theatermakerprijs 2011)
In samenwerking met: schrijfster Flavia Dzodan, schilder Raquel van Haver, fotografe Angela Tellier, filmmaker Mina Ouaouirst, motion designer Orville Yssel .
Spel: Hajar Belkhadda, Juultje Kok, Vurgil Bruyning, Julian Isenia en T. Martinus
Productie: Natasha Jones en Spitsvondig (Arend Wortmann en Virgil Westhout)

Met steun van het AFK en VSB Fonds.