SLAA

SLAA

Thomas Verbogt

Thomas Verbogt

2011-05-12 20:00:00

Dit programma is vol gereserveerd!

​Thomas Verbogt, 30 jaar schrijver. Er zijn maar weinig schrijvers die dertig jaar lang zo toegewijd en op constant hoog niveau met zo veel plezier blijven schrijven. Zijn verhalen en romans zijn telkens weer een feest van humor en melancholie, en hij wordt al jaren door Neerlands strengste literaire criticasters op handen gedragen. Maar niet alleen door hen. Hij is behalve schrijver namelijk ook een begenadigd talentbegeleider en theatermaker.

Het is dan ook geen straf een feestje voor hem te organiseren nu hij 30 jaar ‘in het vak’ zit. En het was ook niet moeilijk mensen te vinden die een mooie bijdrage wilden leveren aan dit feestje. Huub van der Lubbe, Sanneke van Hassel, Roel Bentz van de Berg, Sjoerd Kuyper en Anthon Fasel komen over hem praten, voor hem lezen, voor hem zingen en over hem vertellen. Dat kan alleen maar een heel mooie avond opleveren. Iedereen is van harte welkom dit feest mee te vieren!

Betty Asfalt entree € 7,-/ € 5,-, gratis met SLAA passe-partout (er zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij).