SLAA

SLAA

SLAA presenteert: De Waard en zijn gasten op KANTOR 2014

SLAA presenteert: De Waard en zijn gasten op KANTOR 2014

2014-11-16 15:00:00

Schrijver Lucas de Waard brengt generatiegenoten samen. Een schrijverskroeg live op het podium, een cocktail van stijlen, zonder suikerrandje, maar mét bier en mét borrelnoten.

Verschillende schrijvers zullen elkaar opvolgen, aanvullen en uitdagen in deze heuse schrijvers-estafette. Op 16 november op festival KANTOR met Michiel Lieuwma (bekend en berucht van De snijtafel), dichter Dennis Gaens (Ik en mijn mensen, Schering en inslag), Oscar Kocken (bekend van het satirische theaterprogramma De orde van de Dag, en zijn columns in de ELLE), en Roos van Rijswijk (schreef oa voor De Revisor, Slang, Tirade)

Over KANTOR:

Van 14 tot en met 16 november vindt de tweede editie van KANTOR plaats. Het festival, dat dit jaar haar intrek neemt in De Sloot Office in Amsterdam Westpoort, is in het leven geroepen om met een positieve en creatieve invulling de groeiende leegstand onder de aandacht te brengen. Daar waar winstmarges en beleggingsrendementen vroeger de dienst uitmaakten, tovert KANTOR de lege werkvloer van De Sloot Office een weekend lang om tot een cultureel podium voor divers creatief talent en gerenommeerde cultuurhuizen zoals EYE, het filmmuseum, Nationale Opera & Ballet, De Kleine Komedie en Boijmans van Beuningen Museum gepresenteerd door ARTtube. Hiermee biedt KANTOR hen de alternatieve plek om direct in aanraking te komen met een nieuw publiek. In het pand zijn voor de gelegenheid o.a. een bioscoop, theater, restaurant, galerie en verschillende danspodia gebouwd. Meer informatie over KANTOR vind je hier.

Komt dat zien!