SLAA

SLAA

SLAA presenteert: De Waard en zijn gasten op Brainwash festival

SLAA presenteert: De Waard en zijn gasten op Brainwash festival

za 24 oktober 2015

Schrijver Lucas de Waard (De kamers) brengt generatiegenoten samen. Een schrijverskroeg live op het podium, een cocktail van stijlen, zonder suikerrandje, maar mét bier en mét borrelnoten.

Verschillende schrijvers zullen elkaar opvolgen, aanvullen en uitdagen in deze heuse schrijversestafette. Op 24 oktober op festival Brainwash met Michiel Lieuwma (bekend en berucht als blauwe blouse van De snijtafel en auteur van Paaltje aan de horizon), dichter Dennis Gaens (Ik en mijn mensen, Schering en inslag), Helena Hoogenkamp (auteur van het Wintertuinagentschap), en Elfie Tromp (columniste voor Metro, schrijver bij De Geus).

Brainwash is het nieuwe inhoudelijke festival van Amsterdam. Na een uitverkochte eerste editie keren ze in oktober terug. Invloedrijke denkers uit binnen- en buitenland confronteren je met de belangrijkste wetenschappelijke, maatschappelijke en persoonlijke uitdagingen van onze tijd. Ze selecteren de grootste sprekers en de beste programma’s op de mooiste plekken in Amsterdam. Ook SLAA is aanwezig op Brainwash.

Zie ook: www.brainwashfestival.nl