SLAA

SLAA

Roots!

SLAA op Read My World

Roots!

SLAA op Read My World

za 10 oktober 2020
18.30
Tolhuistuin

SLAA organiseert tijdens het Read My World festival het programma Roots! over de invloed van literatuur op iemands kunstenaarschap.

Drie schrijvers en makers, die niet vast te pinnen zijn op één bepaald land, geven in een column antwoord op vragen als: met welke literatuur kwam je als kind of jongvolwassene in aanraking? Wat stond er bij je ouders in de boekenkast? Wat werd er in de omgeving gelezen? Las je boeken die jouw roots duiden, of juist niet? Op welke manier hebben deze werken jouw geluid als maker gevormd? De sprekers creëren binnen hun discipline een interpretatie van het thema; ze dragen een column voor al dan niet aangevuld met beelden.

Aansluitend gaan de gasten met elkaar in gesprek: zijn er overeenkomsten? Herkennen zij zich in elkaars verhaal?

Met o.a. Joy Wielkens, Asha Karami en Nisrine Mbarki. Gesprek is o.l.v Nancy Jouwe.

!! Covid-19

In verband met Covid-19 en de veiligheid van bezoekers werkt Read My World dit jaar met vaste programmaroutes. Via hun website kun je een kaartje kopen voor één van deze routes. Ze bestaan uit drie tot vijf hoofdprogramma’s, bijvoorbeeld een diepgravend gesprek, een meertalige performance en inspirerende workshop. Zie Read My World voor meer informatie.