SLAA

SLAA

UITVERKOCHT: Op de Schans met o.a. Adriaan van Dis en Karin Amatmoekrim

UITVERKOCHT: Op de Schans met o.a. Adriaan van Dis en Karin Amatmoekrim

Karin Amatmoekrim, Adriaan van Dis, Veronique Efomi, Alma Mathijsen, Floor van het Nederend

vr 18 maart 2022
20:30
Oudeschans 15 / 1011 KW Amsterdam

Op de Schans is terug van Vlieland en weer geland in hartje Amsterdam. We gaan terug naar waar we gebleven waren: eens in de zoveel maanden staan gevestigd schrijvers naast jong talent tijdens Op de Schans. In de huiskamer van ontwerper Bonne Reijn vindt een literaire explosie plaats, gepresenteerd door Alma Mathijsen.

Op de Schans is een literaire avond met een open mic midden in Amsterdam. In de huiskamer van ontwerper en ondernemer Bonne Reijn lezen schrijvers en artiesten voor of proberen iets nieuws uit. Daarnaast kan iedereen meedoen aan de open mic door zich op de avond zelf aan te melden. Spoken word, poëzie, proza of essay: alle tekst is welkom! Aanmelden is simpel: schrijf je in op de avond zelf. First come, first serve.

Op 18 maart kun je in ieder geval luisteren naar Adriaan van Dis, Karin Amatmoekrim, Veronique Efomi, Floor van het Nederend & Wanderwelle.

Deze editie van Op de Schans is uitverkocht.

📸 Bekijk hier de foto’s van Op de Schans op 18 maart 2021, gemaakt door Lariza Zaldy!

Programma van Alma Mathijsen, SLAA en Bonne Reijn.

Locatie: Oudeschans 15 // 1011 KW Amsterdam
Deuren open: 20.00
Aanvang: 20.30

Op de Schans is het huisfeest waar al je favoriete schrijvers en artiesten rondlopen. Bij eerdere edities spitte Ray Fuego poëzie, las Connie Palmen voor, testte Pepijn Lanen de eerste versie van zijn volgende boek uit en droeg Anton Dautzenberg voor uit notities die nog maar net zijn opgedroogd. Wat in ieder geval iedere keer vaststaat: bier is 1 euro, er worden plaatjes gedraaid en iedereen kan meedoen aan de open mic.