SLAA

SLAA

Uitgesteld – Op de Schans #4 met Adriaan van Dis en Marieke Lucas Rijneveld

Open mic en spoken word

Uitgesteld – Op de Schans #4 met Adriaan van Dis en Marieke Lucas Rijneveld

Open mic en spoken word

vr 20 maart 2020
20.30
Oudeschans 15

Lieve mensen! Helaas zijn we vanwege de nieuwe Corona-maatregelen genoodzaakt om deze editie van Op de Schans te verzetten naar een nog nader te bepalen moment 🧤

Je tickets blijven gewoon geldig voor de volgende editie. Het is dus niet nodig om je tickets om te ruilen voor nieuwe tickets. Komt de nieuwe datum je niet goed uit? Dan kan je uiteraard het geld voor je tickets terugkrijgen. We komen er zodra de nieuwe datum bekend is op terug hoe dat in zijn werk gaat.

////

Let op! Dit programma is uitverkocht. Alma Mathijsen, Bonne Reijn & SLAA presenteren: Op de Schans – Open mic en spoken word.

Eens in de zoveel maanden vindt er Op de Schans een literaire explosie plaats.

Op de Schans is een spoken word en open mic-avond in het hartje van Amsterdam. In de huiskamer van ontwerper & ondernemer Bonne Reijn lezen schrijvers en artiesten ongepubliceerde teksten, raps of probeersels voor. Daarnaast kan iedereen meedoen aan de open mic door zich op de avond zelf aan te melden. Spoken word, poëzie, proza of essay, alle tekst is welkom!

Aanmelden is simpel: schrijf je in op de avond zelf. First come, first serve.

Met op 20 maart in ieder geval Adriaan van Dis, Omar Dahmani, Marieke Lucas Rijneveld en een talent uit de stal van Excelsior Recordings.

Programma van Alma Mathijsen, SLAA en Bonne Reijn.
Locatie Op de Schans: Oudeschans 15 // 1011 KW Amsterdam

Op de Schans is het huisfeest waar al je favoriete schrijvers en artiesten rondlopen. Bij eerdere edities spitte Ray Fuego poëzie, las Connie Palmen voor, testte Pepijn Lanen de eerste versie van zijn volgende boek uit en droeg Anton Dautzenberg voor uit notities die nog maar net zijn opgedroogd. Wat in ieder geval iedere keer vaststaat: bier is 1 euro, er worden plaatjes gedraaid en iedereen kan meedoen aan de open mic.