SLAA

SLAA

Mijn woorden zijn muziek

Mijn woorden zijn muziek

vr 23 september 2016

Schrijvers, dichters, muzikanten en cabaretiers in één wervelende muzikale show. 

Met: Hagar Peeters, Ntjam Rosie, Anuar, Christine Otten, Massih Hutak, Kirsten van Teijn
Spreekstalmeester: Francis Broekhuijsen
Regie: Kasper Kapteijn
Pablo Nahar (bas) zorgt voor de muzikale begeleiding.

Taal is muziek. Ritme, melodie. En muziek is een universele taal. Muziek verbindt.

We vroegen een aantal toonaangevende schrijvers, cabaretiers, dichters, muzikanten en spoken-wordartiesten samen te werken en vrij te associëren op het thema buitenstaanders. Zijn we niet allemaal buitenstaanders? Wat maakt iemand tot vreemdeling? En hoe erg is dat? Heeft het ook voordelen?

Het resultaat is: Mijn woorden zijn muziek. Op vrijdagavond 23 september, tijdens het slotweekend van de Boekenparade, vindt in de Grote Zaal van de Tolhuistuin in Amsterdam deze bijzondere en uiterst actuele voorstelling plaats.  

Met: dichter/schrijver Hagar Peeters, singer/songwriter Ntjam Rosie, schrijver/cabaretier Anuar, cabaretier/zangeres/schrijver Kirsten van Teijn, schrijver/performer Christine Otten, rapper/schrijver Massih Hutak. Stuk voor stuk mensen die graag buiten hun comfortzone treden. Mensen die zich in hun werk uitspreken over een fascinerend en urgent thema. Spreekstalmeester is Francis Broekhuijsen. Pablo Nahar (bas) zorgt voor de muzikale begeleiding. Voor de regie tekent Kasper Kapteijn, een meester in het aaneensmeden van literatuur, muziek en theater.

Een unieke kans om deze artiesten samen te zien in een eenmalige muzikaal-literaire show. Mis het niet!

Dit is een programma van SLAA, Christine Otten en de Boekenparade.