SLAA

SLAA

Logos festival

Logos festival

wo 4 maart 2015

Het Logos Festival eert het woord in al zijn verschijningsvormen met een programma vol theater, filosofie, workshops, film, muziek, poëzie en literatuur, in De Balie en de Krakeling.

Met een hilarische expeditie langs de hoogte- en dieptepunten van Nederlandse taal in Nederlandstalige films (‘beschuitlul!’), rappers Sef, Sticks en Akwasi over hun favoriete jongerenboeken, en het geheim van de perfecte politieke redevoering.

Verder vertelt Jan Paul Schutten over waar hij zijn inspiratie vandaan haalt, vertalen we klassieke toneelteksten naar de actualiteit, beleven we een speciaal theaterconcert met de beste kinderboekenschrijvers van Nederland, leren we jokken met flair, en duiken we bij de Brakke Brunch in de muziek, poëzie en literatuur van de nacht.

Met Man Booker Prize-winnaar DBC Pierre, Sef, Ronald Giphart, Jan Paul Schutten, Marjolijn van Heemstra, Ahmed Marcouch, Das Mag, NTjong, Daniel Vis, het Elfletterig Genootschap, Ted van Lieshout, De Barbaren, Anne Barnhoorn, en vele anderen.

Via twitter.com/LogosFestival en facebook.com/LogosFestival blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rond het programma.