SLAA

SLAA

Kampvuur op ITGWO

Kampvuur op ITGWO

2013-09-07 17:00:00

Met: Alexis de Roode, Hanneke Hendrix, Bent van Looy (Das Pop), Henk Koorn, Marjolijn van Heemstra en Clean Pete.

Maar in zijn nachten ruischt de zee een lied
Een mild vermanen om het leven niet
Op zich te nemen als een zware last.
– J. Slauerhoff

Na de meer dan geslaagde ITGWO-editie van vorig jaar, is Kampvuur ook in 2013 present op Into The Great Wide Open om een al dan niet spreekwoordelijk vuurtje te stoken. Into The Great Wide Open is een festival dat elk jaar op Vlieland plaatsvindt. Muziek staat centraal, maar het is vooral de context die dit festival eigen maakt. Midden in de natuur, op misschien wel het mooiste Waddeneiland van Nederland. Net als vorig jaar vormt Kampvuur de literaire randprogrammering.
In 2012 beleefden we enkele hele fijne momenten in het Vlielandse bos. De woorden van Maartje Wortel en de muziek van Anne Soldaat vulden elkaar perfect aan; Dirk van Weelden vertelde met awkward i een prachtig in memoriam over Martin Bril; en de inmiddels helaas overleden Tsjêbbe Hettinga kreeg samen met Kim Janssen 700 man muisstil.

We hopen dat er dit jaar net zulke mooie samenwerkingen ontstaan. Daartoe hebben we uitgenodigd: Hanneke Hendrix en Henk Koorn; Alexis de Roode en Bent van Looy (Das Pop); en Marjolijn van Heemstra en Clean Pete.

Kampvuur is een samenwerking van de Tolhuistuin, uitgeverij Atlas-Contact, Excelsior Recordings en de Stichting Literaire Activiteiten Amsterdam. Kaarten voor ITGWO zijn helaas uitverkocht. Als je een kaartje hebt, kijk dan op www.greatwideopen.nl voor alle praktische informatie.