SLAA

SLAA

Current Literary Affairs: I RISE I RISE I RISE – UITVERKOCHT

Current Literary Affairs: I RISE I RISE I RISE – UITVERKOCHT

wo 8 maart 2017
Misgegrepen? Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst door te mailen naar info@slaa.nl o.v.v. ‘Wachtlijst I rise’. Wie het eerst komt (mailt) wie het eerst maalt (bovenaan staat)! Reserveringen en gastenlijstplekken die om 19:45 uur nog niet zijn opgehaald, worden vrijgegeven.
Maya Angelou door de ogen van bewonderaars.
‘Still, like dust, I’ll rise.’
Op Internationale Vrouwendag brengen we een ode aan schrijver, dichter en burgerrechtenactiviste Maya Angelou. Door de ogen van bewonderaars bezien we het werk van Angelou, dat misschien wel indringender en actueler is dan ooit.

Angelou beschikt over het zeldzame talent om urgentie in prachtige taal te vervatten: door haar poëtisch taalgebruik raakt en activeert haar werk eens te meer.

Met: Joy WielkensJannah Loontjens, Dorothy Blokland & Yahmani Blackman, Tieka Masfar en Simone Zeefuik
Presentatie: Stephanie Afrifa

Deze sterke en veelzijdige vrouwen tonen de hedendaagse relevantie van Maya Angelou en zetten haar werk voort. Verwacht spoken word, poëzie, zang, muziek en rake woorden.

In de serie Current Literary Affairs onderzoeken SLAA en Read My World het internationale literaire discours anno nu. Voor de eerste edities haalden we de Amerikaanse schrijvers Yaa Gyasi en Colson Whitehead naar Nederland.

Dit is een programma van SLAA en Read My World.
Met medewerking van Mama Cash en Tolhuistuin.
Onderdeel van #Meerdanmuze.

Presentatie: Stephanie Afrifa

I.s.m. Mama Cash en Read My World.