SLAA

SLAA

CoxTales VII

CoxTales VII

2012-02-06 20:30:00

Chaotisch literair vermaak rond een vaag thema

Ja hoor, het is zo ver. Ook bij de SLAA is de crisis nu dan echt toegeslagen. Gisteravond om half zeven om precies te zijn.

De CoxTalesredactie is ge-outsourced naar India, de directrice zit eenzaam biertjes te drinken in Cox en door de bezuinigingen in het boekenvak gaat de stagiaire een al dan niet glansrijke carrière als verkoopster bij een niet nader te noemen drogisterij tegemoet.

Maar verder gaat het goed met ons. Uitstekend zelfs. Gaat het ook zo goed met jou? Maar niet zo met je portemonnee? Kom dan ook uithuilen én relativeren bij CoxTales, waar de toegang gratis is en het bier en de woorden rijkelijk vloeien. Geld voor goede schrijvers hebben we overigens niet meer, dus verwacht er niet te veel van.

PS. Omdat bij alle goede schrijvers de crisis eveneens genadeloos heeft toegeslagen konden we er toch nog een paar ritselen. Denk aan EEN Henk van Straten, EEN Thomas Verbogt, EEN Anne Büdgen. En TWEE van de vier Beatles! Nou ja, als ze het halen hoor, met dit weer, weetjewel…

CoxTales is georganiseerde literaire chaos op een toplocatie. Typisch iets waar je bij had moeten zijn. Het goede nieuws – Tadaaaa! – Er is iedere maand een nieuwe CoxTalesavond. In Café Cox, rond de klok van half negen, links van de schouwburg.