SLAA

SLAA

Bijlmer Boekt!

Bijlmer Boekt!

wo 30 september 2015

Bijlmer Boekt! is een avondvullend programma vol literatuur, muziek en feest in Amsterdam-Zuidoost. Bij Bijlmer Boekt! wordt gestreefd naar een diverse line-up, waarbij verschillende culturele vlakken worden geraakt, waarin plaats is voor gevestigd én opkomend talent en waarin de focus ligt op het verhaal in de breedste zin van het woord.

Kees van Kooten opent de avond. Met dank aan het internationale literatuur festival Read My World kunnen we een preview geven van een paar van de artiesten die zij speciaal voor het festival uit Zuidoost-Azië hebben laten overkomen. Muzikaal talent The Venopian Solitude komt vanuit Indonesië naar het Bijlmer Parktheater. Ze brengt opbeurende muziek met zich mee. Slam poet Omar Musa brengt met Australisch accent duidelijke boodschappen in een fijn ritme. Sahand Sahebdivani speelt persoonlijke, muzikale vertellingen. Ellen Ombre schrijft het welbekende Bijlmer Boekt!-verhaal.

Om 19.15 uur vertrekt er vanaf De Balie (Leidseplein) als vanouds een bus die je alsof het een schoolreisje was naar Zuidoost brengt, mét entertainment onderweg. Meld je nog snel aan via 020 3113930.