SLAA

SLAA

Bijlmer Boekt!

Bijlmer Boekt!

2012-05-08 20:30:00

Informatie voor de busreizigers: om 19.15 uur vertrekt er vanaf De Balie een bus naar het Bijlmerparktheater, met aan boord een mystery guest die alvast iets zal voorlezen. Om 23.00 uur rijdt de bus weer terug naar De Balie.

Wees tijdig aanwezig en meld je in de bus aan bij Esther en Roos.

Op dinsdag 8 mei is het zover: de langverwachte tweede editie van Bijlmer Boekt! De reacties op de eerste editie, met geweldige optredens van onder anderen Kees van Kooten en Gerda Havertong, waren zeer lovend. Zo schreef NRC Handelsblad: ‘Bijlmer Boekt heeft het in zich de high-brow versie van Ali B op volle toeren te worden.’

Op 8 mei gaan we dit succes voortzetten met een minstens zo mooie line-up als bij de eerste editie. Herman Koch en Thomas Verbogt dragen een verhaal voor, Jetty Mathurin vertelt een ‘tori’ en lokaal talent uit Zuidoost Zulile Blinker brengt spoken word. En dan is er ook nog Ronelda S. Kamfer, een zeer getalenteerde jonge dichteres uit Zuid-Afrika, die onder meer voor Bijlmer Boekt! naar Nederland is gekomen. Een unieke kans dus om haar, en de andere gasten, te zien schitteren in het Bijlmer Parktheater.

Presentatie: Christine Otten
Muzikale begeleiding: Pablo Nahar

Kaarten en reserveren: www.bijlmerparktheater.nl / 020-3113930 (op alle werkdagen tussen 14 en 17 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling)

Met dank aan het Nederlands Letterenfonds en het LIRA fonds.