SLAA

SLAA

Bijlmer Boekt!

Bijlmer Boekt!

2012-11-06 20:00:00

Met: Adriaan van Dis, Hans Dagelet, Chika Unigwe, Jeannine La Rose en Esperanzah. Presentatie: Christine Otten. Muziek: Pablo Nahar.

Bijlmer Boekt! is variété in de letterlijke zin van het woord: een gevarieerde avond met schrijvers, dichters, maar ook theatermakers, comedians, acteurs, zangers, rappers, muzikanten (m/v) in een avondvullend revue-achtig programma.

Het veelzijdige Amsterdam Zuid-Oost is een broedplaats van bekend en onbekend talent op allerlei gebied: spoken word, rap, theater,comedy, dans, literatuur. Tijdens Bijlmer Boekt! worden werelden bij elkaar gebracht, het brengt literatuur in de breedste en spannendste zin van het woord.

Bijlmer Boekt! is een initiatief van het Bijlmer Parktheater en de SLAA, om literatuur op een nieuwe, spannende en cultureel diversere manier te presenteren.

Tijdens deze alweer vierde editie zullen optreden: Adriaan van Dis, Chika Unigwe, Hans Dagelet, Jeannine La Rose en Esperanzah.

Kaartverkoop geschiedt via het Bijlmer Parktheater. Reguliere kaartjes zijn € 10, kaartjes voor CJP-pashouders en 65-plussers € 7,50. Let op: voor slechts € 15 krijgt u niet alleen toegang tot het theater, maar wordt u daar tevens vanaf het Leidseplein per bus heen vervoerd. Tijdens deze busrit zorgen wij uiteraard voor passend entertainment.

Met dank aan het
Nederlands Letterenfonds en het LIRA fonds.