SLAA

SLAA

5kwarts: Love of my life – Ode aan hiphop o.l.v. Massih Hutak

5kwarts: Love of my life – Ode aan hiphop o.l.v. Massih Hutak

wo 27 januari 2016

In 5kwarts ‘Love of my life: ode aan hiphop’ staat de liefde van Massih Hutaks leven centraal. Toen schrijver en rapper Massih naar Nederland kwam leerde hij via deze muziekstroming het echte Amsterdam-Noord kennen. Massih noemt hiphop de startpagina van zijn leven.

Op woensdag 27 januari slaan SLAA en de Tolhuistuin wederom een 5kwartsmaat. In 5kwarts krijgt een aanstormende artiest de mogelijkheid zijn of haar eigen line-up samen te stellen. We bieden we je een kijkje in het vriendenboekje van de artiest: die ontvangt telkens mede-artiesten, schrijvers, denkers en theatermakers als zijn/haar gast. In vorige edities mochten onder meer Typhoon, Marjolijn van Heemstra, Asis Aynan en Akwasi hun eigen programma samenstellen.

Je host van deze avond is Massih Hutak. Massih debuteerde in 2011 met de roman Toen God nog in ons geloofde. Sindsdien deelt Massih zijn verhalen op podia van festivals door het hele land, zoals Crossing Border, Eurosonic Noorderslag en Manuscripta. In 2012 verscheen het album Onderweg naar huis, dat hij samen met producer Kerem maakte. Na columns op 3FM en NTR Radio 5 is Massih momenteel vaste columnist a.k.a ‘druktemaker’ voor NPO Radio 1.

Kortom, een duizendpoot die naast het werk aan zijn nieuwe album en boek tijd vindt om zijn inspiratiebronnen met ons te delen tijdens 5kwarts. Dat kan niet anders dan bijzonder worden.