SLAA

SLAA

5kwarts: Ivo Victoria & Rob Waumans

5kwarts: Ivo Victoria & Rob Waumans

2011-11-24 20:30:00

De SLAA en het Melkweg Theater slaan een 5kwartsmaat. Een ongebruikelijke maatsoort, die leidt tot vier ongebruikelijke programma’s waarin telkens een schrijver de hoofdrol speelt in zijn eigen compositie van tekst, beeld en geluid. Gedurende vijf kwartier wordt de lezer/toeschouwer meegenomen in het (artistieke) leven van de auteur. De schrijver ontvangt telkens mede-artiesten, schrijvers, denkers en theatermakers als zijn gast.

24 november is het de beurt aan Ivo Victoria en Rob Waumans. Hun avond zal draaien om angst, of om het in hun eigen woorden te zeggen:

Veel jonge schrijvers zoeken naar nieuwe vormen om hun performance en denkbeelden beter uit te laten komen. Hoe mooi voorlezen ook kan zijn, er valt tegenwoordig dankzij alle media en de hechte onderlinge, genre-overschrijdende artistieke verwantschappen tussen schrijvers en andere artiesten veel meer te laten zien op een podium. De SLAA en Melkweg Theater bundelen daarom hun krachten om literair talent een theatrale uitingsvorm te geven.

24 november Melkweg Theater, 20.30 uur