SLAA

SLAA

5kwarts: D.A.V.D.A.G. (ft. Akwasi)

5kwarts: D.A.V.D.A.G. (ft. Akwasi)

wo 23 september 2015

Eén van onze lievelingsprogramma’s aller tijden is terug van weggeweest! Op 23 september slaan de SLAA en de Tolhuistuin een 5kwartsmaat, in vernieuwde stijl. Nu nog beter! Je host deze avond is: Akwasi.

Bij 5kwarts bieden we je een kijkje in het vriendenboekje van de artiest. 5kwarts is een ongebruikelijke maatsoort, die leidt tot ongebruikelijke programma’s waarin telkens een verhalenverteller (in de breedste zin van het woord) de hoofdrol speelt in zijn eigen compositie van tekst, beeld en geluid. Gedurende vijf kwartier word je als publiek meegenomen in zijn (artistieke) leven. De artiest ontvangt mede-artiesten, schrijvers, denkers en theatermakers als zijn gast.

Op 8 april was de kick-off van het vernieuwde 5kwarts met schrijver Hanneke Hendrix, onder de titel v.l.n.r. We blijven nog even in de afkortingensfeer, want Akwasi’s 5kwarts heet D.A.V.D.A.G., wat staat voor De Avond van de Avant-Garde. Akwasi werd bekend door de hiphopformatie Zwart Licht en maakte voor zijn soloalbum Daar Ergens een reeks liedjes gebaseerd op het oeuvre van de Nederlandse zanger Bram Vermeulen. Hij is in 2012 afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht en is naast artiest/rapper ook theatermaker.

De line-up bestaat uit:

Babs Gons
Purple Cats
Sjem Bakkus
Sjors van der Panne
Simon Mulder
Thomas Heerma van Voss
Thomas en Aaron Hanenberg
SMIB
Achmed Akkabi

Volg ons op Facebook voor de laatste info!