SLAA

SLAA

De Poëziepodcast: Kerstspecial 2023

Daan Doesborgh

De Poëziepodcast: Kerstspecial 2023

Daan Doesborgh

 

In weer een nieuwe bloedverziekend lange Kerstspecial gaat Daan Doesborgh nu eens niet zelf op pad maar houdt hij audiëntie bij Splendor, waar hij met Maria Barnas, Nikki Dekker, Erik Jan Harmens, Ferdy Karto, Olga Niziołek, Marie van der Veen en Bart de Vrees praat over kerst, altruïsme, kalkoen en kamelen op het toneel. Verder is er natuurlijk poëzie te horen van en/of door H. H. ter Balkt, Maria Barnas, Marie Claus, Herman de Coninck, Nikki Dekker, Daan Doesborgh, Ferdy Karto, Erik Jan Harmens, Joke van Leeuwen, Leonard Nolens, Annie M.G. Schmidt en Jacques Schreurs.

Bijzonder veel dank aan Splendor en aan Marie van der Veen, en natuurlijk aan jullie allemaal voor het luisteren naar weer een jaar de Poëziepodcast. Fijne feestdagen en op naar een gezond en poëzierijk 2024.

De podcast 10 dagen Reve is vanaf 22 december te beluisteren in alle podcastapps.

Lees hier over Erik Jans ‘Grote Autisme Talkshow’, die plaatsvindt op 19 december in Pakhuis de Zwijger.

Op 25 januari treedt Nikki op in het programma ‘Waarom lezen we in het Engels’ van SLAA en Perdu.

Ferdy’s programma ‘Onverwaaide Stemmen’ is op 27 januari te bezoeken bij de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag.

Daan Doesborgh (1988) is schrijver en presentator, en woont in Amsterdam. Hij is redacteur van Tirade en oud-redacteur van Propria Cures. In 2010 werd hij Nederlands Kampioen Poetry Slam. In samenwerking met de Stichting Literaire Activiteiten Amsterdam (SLAA) maakt hij de maandelijkse Poëziepodcast. Momenteel werkt hij aan zijn debuutroman, die zal verschijnen bij uitgeverij Van Oorschot.