SLAA

SLAA

De Poëziepodcast: Erwin Hurenkamp

De Poëziepodcast: Erwin Hurenkamp

 

Daan Doesborgh gaat in gesprek met Erwin Hurenkamp over Eavan Boland, vertaalproblemen en dat het met het klimaat en de aarde allemaal wel goed komt, alleen niet met ons, en dat is vrolijk en geruststellend.

Luister De Poëziepodcast op Soundcloud, iTunes of Spotify.

Erwin Hurenkamp (Deventer, 1993) begon met schrijven toen hij merkte dat de leugen wel gewaardeerd wordt als je haar verhaal noemt. Hij studeerde literatuurwetenschap en Cultural Analysis in Amsterdam. Daar woont hij nog steeds. Gedichten van zijn hand versche­nen eerder op Hard//hoofd en De Optimist en in Tirade. Hij won de Editio Debutantenschrijf­wedstrijd 2020-2021. Nu we er toch zijn is zijn debuutbundel.

Daan Doesborgh (1988) is schrijver en presentator, en woont in Amsterdam. Hij is redacteur van Tirade en oud-redacteur van Propria Cures. In 2010 werd hij Nederlands Kampioen Poetry Slam. In samenwerking met de Stichting Literaire Activiteiten Amsterdam (SLAA) maakt hij de maandelijkse Poëziepodcast. Momenteel werkt hij aan zijn debuutroman, die zal verschijnen bij uitgeverij Van Oorschot.

 

//Foto: Bianca Sistermans