SLAA

SLAA

Nieuwe marketeer: Eva Voogt

Nieuwe marketeer: Eva Voogt

SLAA heeft een nieuwe marketeer!

Eva Voogt is de nieuwe marketeer van SLAA. Zij volgt Afra Kiezebrink op, die in september aan haar master Nederlandse Literatuur en Cultuur gaat beginnen.

Eva zal onze sociale media bijhouden, nieuwsbrieven schrijven, online content maken en al die andere taken op zich nemen die komen kijken bij marketing. We zijn superblij dat ze ons team komt versterken. Welkom bij SLAA!

 

Eva Voogt (1997) deed een BA in Interdisciplinaire Sociale Wetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en een MA in Applied Ethics aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens haar studie heeft ze verschillende stages gelopen bij o.a. AT5, The School of Life en Amsterdam College Tour. Na haar studie is ze als zelfstandige begonnen bij Governance & Integrity en geeft ze advies en training op het gebied van integriteit en morele oordeelsvorming. Ze leest graag. Een aantal van haar favorieten zijn: ‘De geschiedenis van mijn seksualiteit van Tobi Lakmaker’, ‘W.’ van Tiemen Hiemstra, ‘Identitti’ van Mithu Sanyal en dichtbundel ‘Vier manieren om op iemand te wachten’ van Joke van Leeuwen.