SLAA

SLAA

Vriend van SLAA

Waarom?

Draagt u de literatuur een warm hart toe? Vindt u het belangrijk dat er in Amsterdam een podium voor literatuur is dat het hele jaar door een zeer divers programma-aanbod presenteert? Dat biedt aanleiding voor de start van een mooie vriendschap met de SLAA.

Dankzij de vrienden van de SLAA kunnen we veel bijzondere dingen realiseren, zoals: een bezoek van bekende buitenlandse schrijvers aan Nederland, het ontwikkelen van nieuwe programmaformules, de totstandkoming van nieuw literair werk, nieuw talent een podium bieden en aandacht voor belangrijke literatuur vanuit de hele wereld.

Wie de SLAA steunt, draagt bij aan het toegankelijk maken van literatuur voor de hele stad, voor iedereen, overal in Amsterdam. De kans is groot dat we ook bij u in de buurt programma’s maken.

Tegenprestaties

Natuurlijk is elke donatie welkom. Mocht u overwegen om een groter bedrag te schenken, dan staan daar de volgende leuke extra’s tegenover.

Bij een gift van 40 euro of meer…

  • ontvangt u de SLAA-vriendenpas. Dat betekent: een keer per jaar gratis toegang tot een SLAA-programma*; de rest van het jaar krijgt u op vertoon van uw pas 2,50 korting op de gehele programmering.

Bij een gift van 100 euro of meer…

  • geniet u alle voordelen die horen bij een gift vanaf 40 euro
  • en ontvangt u één keer per jaar een literair verrassingspakket.

Bij een gift van 200 euro of meer…

  • geniet u alle voordelen die horen bij een gift vanaf 100 euro
  • krijgt u een vrijblijvende uitnodiging voor u en een vriend of partner om  een kijkje te nemen achter de schermen bij een van onze producties.

Aanmelden

Stuur een mailtje naar info@slaa.nl, of schiet ons aan tijdens een van onze avonden!

Eenmalige donatie

Geen vriend worden maar wel een eenmalige donatie doen? Dat kan! Uw gift is meer dan welkom op IBAN NL83INGB0007229488.

 

* Dit geldt voor zo goed als de gehele SLAA-programmering.
Ontwerp Vriendenpas: Dog & Pony Amsterdam